BANDCOACHING
Voor een frisse en professionele kijk op jullie band (presentatie) en/of muziekproduct kan ik je in alle discretie voorzien van onafhankelijke adviezen en zeer nuttige tips. Daarbij kan ik ook helpen met songwriting en de vele muzikale aspecten die daarmee gepaard gaan.
Het belang van het tijdig vragen van externe hulp bij het verbeteren van je band als totaalproduct, en het verder ontwikkelen of zelfs het weer in gang zetten van het groeiproces van je band, is vaak iets wat erg wordt onderschat. Het maakt daarbij niet uit of je een beginnende of gevestigde band bent.
Daar ik in diverse bands en bezettingen onder verschillende (werk)omstandigheden en niveaus ervaring heb opgedaan, kan ik juist deze ervaringen met je delen en oplossingen aandragen. Uiteindelijk hebben we samen dan maar één doel en dat is het verbeteren van je band.
Prijsafspraken zijn in overleg overeen te komen.